Her i Losje XXIV Arendal er vi pr oktober 2016, 42 medlemmer. Losjen ble stiftet den 13. januar 1996, av flere medlemmer som til da hadde vært med i Losje XIV i Kristiansand.
Våre møter holder vi i Frimurernes lokaler i Vestregate i Arendal. Vi har møter vanligvis hver annen onsdag fra slutten av august til midt i mai, med et lite opphold rundt juletider. Vi tar også hensyn til høst-, vinter- og påskeferie. For å holde god kontakt med våre nabolosjer, har vi også Fellesmøter et par ganger i året. Men vi besøker ofte hverandre utenom disse.
Møtene starter kl 19.00 og inneholder Losjemøte, måltid, og sosialt samvær. I tillegg har vi Opplærings- / Undervisningsmøter utenom med jevne mellomrom. Disse er mer uformelle, hvor vi har samtaler og diskusjoner over en kopp kaffe. Sosiale sammenkomster i tillegg til Losjemøtene har vi også, med sommerfest, båtturer og annet.
Vi ønsker å gi våre møter et innhold som gjør at vi kan ha en fin kveld, roe oss ned fra hverdagens mas, og samtidig få ta del i det som er noe av Ordenens hensikt, nemlig å gi oss lærdom og kunnskap, som gjør oss til bedre mennesker til glede for oss selv og andre.
Er du interessert i Riddere av Det Hvite Kors, og ønsker å få vite mer om oss, så ta kontakt.